Menu

De följer dig i ditt liv

De finns där för dig.

Från dina första andetag kommer du känna dig varmt älskad av dina medmänniskor, av Jesus och av dess starka tro. De finns där för dig genom hela ditt liv och ser till att fira alla tillfällen tillsammans med dig. De ser till att du aldrig känner dig ensam eller att du saknar någon vid din sida, och de kommer heller aldrig att lämna den.

DOP

Detta är en viktig del i ditt liv. Du tar första steget in i Jesus ljus och följer sedan hans kärlek genom alla dina steg i världen. Även om många själva inte minns denna händelse så brukar nära och kära se till att det finns film på denna underbara tid tillsammans med oss och din familj.

BRÖLLOP

När du funnit den rätta och känner att “här, här vill jag vara resten av mitt liv”, då finns de där för dig, för att se till att ni blir ett och att alla, tillsammans med Jesu tro, firar er kärlek tillsammans med alla era nära och kära.

BEGRAVNING

Denna stund är aldrig lätt för alla dina älskade som sitter och känner en stor saknad efter dig. Men de vet också att er kärlek aldrig försvinner och att du nu finns på en lugnare plats. De ser till att hjälpa, stötta och finnas under detta (som kan vara) en svårare tid men också för att visa att detta är inte slutet eller en händelse som måste vara fylld med endast sorg. Genom att skapa en begravning anpassad för just dig finns du tillsammans med dina nära och kära i rummet och kärleken kan återigen ta överhand.

Så oavsett var du befinner dig i livet så finns de där för att dela din tro, din kärlek, din önskan och ditt liv. Från dina första andetag till ditt sista, i en värmande församling med öppna armar.